GARDRÓB NAVIGÁTOR

A gardrób navigátort azért találtuk ki, hogy hasznos információk jussanak el hozzád!

A gardrób navigátor nem csak egy egyszerű hírlevél, hidd el ez pont neked szól!

Hogy miért?

Azért mert a különböző témában érdeklődők is értesülhetnek azokról az újdonságokról, amelyeket szeretnénk megosztani veletek. Gondolom, egy bútor után érdeklődő olvasót kevésbé érdekel a tolóajtó alkatrészeinek típusonkénti kiszámítása, mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy egy lakberendezőt jobban érdekelnek a formák, a betétanyagok, a színek és az új technikai megoldások. Persze mi sem szeretnénk az idegeidre menni így biztos lehetsz abban, hogy nem hetente szórjuk tele a postaládádat és természetesen a leiratkozást is könnyűszerrel megoldhatod!

Természetesen nem csak ennyi, amit kínálunk.

  • Ha regisztráltál a gardrób navigátorra, amit itt az űrlapon lentebb tehetsz meg, biztos lehetsz abban, hogy csak azok az infók jutnak el hozzád, amire szükséged van!
  • Regisztrált tagként élvezheted előnyét az ajtótervező programnak, amit szintén itt a honlapon találsz.
  • Na és persze minden olvasónknak kedveskedünk egy 5% kedvezményt érő kuponnal, amelyet beválthat tolóajtó vasalat vagy tolóajtó vásárlása esetén. Mindezt beszámítjuk a regisztrációt követő 6 hónapig.

Ha Facebook felhasználó vagy és megér neked egy Like - ot akkor megtoldjuk ajándékunkat akár lelkes olvasóként, akár szakemberként is teszed.

Minden hírlevélre és Facebook oldalunkra regisztrált felhasználó ajándékot kap.

  • Szakemberként tiéd lehet egy 5000,- Ft –ot érő kedvezmény, amennyiben tolóajtó szerelvény vagy ajtó rendelésed elérte a 150.000,- Ft limitet!
  • Megrendelőként tolóajtós szekrény rendelésed esetén választhatsz, ruhaliftet vagy nyakkendőtartót ajándékba.

Mindezt már az első rendeléskor is érvényesítheted.

Ennyi mindent egy regisztrációért? Igen.

Kérlek, jelöld be melyik célcsoporthoz tartozol, hogy feleslegesen ne untassunk azokkal a részletekkel, ami Téged nem érdekel.

Amennyiben bútorkészítő, asztalos, kereskedő, tevékenységet folytatsz, vagy csak szeretsz barkácsolni, segítünk a méretek kiszámolásában. Bemutatjuk rendszereinket felhasználási területeiket. Megtudhatod, hogy a különböző betétanyagokat melyik vasalattal érdemes felhasználni. Értesítünk a legújabb termékeinkről.

  • Ez esetben válaszd a „Gyártó” gombot!

Ha szereted a lakberendezéssel kapcsolatos témákat, érdekességeket, részletesen bemutatjuk termékeinket, betétanyagokat, színeket, formákat, de nem fárasztunk a kiszámolási méretekkel, viszont bemutatjuk a különböző szakmai megoldásokat, új termékeket.

  • Ez esetben válaszd a „Lakberendező” gombot!

Egyik sem? Téged érdekelhet a végfelhasználóknak szánt jegyzeteink! Segítünk eligazodni a szakmai kifejezések, megoldások világában, részletesen bemutatjuk a betétanyagainkat, és a gardrób kiegészítőket, tolóajtó rendszereket. Esetleg ha szeretnéd megtervezni álmaid gardróbszekrényét, felhívjuk figyelmedet, mire is kell odafigyelni szekrény tervezésekor és vásárlásakor.

  • Ebben az esetben válaszd a „Végfelhasználó” gombot!
A feliratkozáshoz kérem adja meg a következő adatokat !
Neve:
Email címe:
Melyik célcsoporthoz tartozik?
Nem kérem a GARDRÓB NAVIGÁTOR hírlevelet!
A Regisztrált email cím:
Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER