Dekorációs műbőrök.

dekorációs bőr ajtóNapjaink egyik legnépszerűbb  kiegészítői, a dekorációs bőrök, amit nagyon sokan kérnek tolóajtó betétanyagként. Akár teli ajtóként, vagy csak egy sávban, bútorlap, vagy üveg kiegészítéséhez.

Közel 160 szín és minta közül választhat,140 cm szélességig egyedi méretben. Magas kopásállósága, könnyű tisztíthatósága miatt
sokan választják.

Elsősorban nappali és hálószoba ajtókba ajánlott. Miután nekünk kell felragasztani a hordozóanyagra, ezért alkalmazható minden tolóajtó rendszerhez, akár Innova, Sigma, Multi-trend 18-as rendszerekhez, esetleg 10 mm hordozóanyagra ragasztva, a Dara, Delta Klassic-10  tolóajtórendszerekhez, akár térelválasztó ajtóként is.

Mihez ajánljuk?

Elsősorban lacobel üveggel, vagy bútorlappal kombinálva ajánljuk, de teli ajtóként is megállja a helyét. 

Volt egyszer egy esetünk, amikor egy megrendelőnk tanácstalan volt, hogy a térelválasztó ajtajába milyen betétanyagot szeretne, ajánlottuk neki a bútorlap lacobel üveg, és a bútorlap- bőr kombinációt, de ő hallani sem akart a dekorációs bőr betétanyagokról, igazából a bőr mintákat is csak futólag nézte meg. Végül vagy másfél óra múlva, mégis csak egy dekorációs bőrt választott, bútorlappal kombinálva. Amikor elkészült az ajtó, örült, hogy milyen jól döntött, és nem győzött hállálkodni a tanácsunkkért. :)

Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER