Milyen tükrök léteznek?


tolóajtó tükörrelA tükröknek nagyon sok fajtája létezik, homorú, domború stb. Erre most nem térnék ki. A tolóajtógyártáshoz, mi a torzításmentes tükröket használjuk.

Színben leggyakrabban két fajtáját alkalmazzuk az ezüst, és a bronz tükröket. Az ezüstszínű tükrök, minden lakásban előfordulnak, ha máshol nem is, de a fürdőszobában biztosan van belőle. 

A bronz tükör ettől sötétebb barnás, de természetesen a tükör tulajdonságait továbbra is megőrzi, ugyan úgy látszik benne minden, mint az ezüst változatban. Továbbá létezik zöld, kék, és fekete bronz változatuk is, de ezeket igen ritkán kérik a jelentős árkülönbözet miatt.

 

Hol érdemes használni a tükröket?

lacobell üveg és bronz tükörElsősorban az előszobai gardróboknál, itt kihasználhatjuk a tükör funkcióját, mielőtt kilépünk az ajtón, utoljára még ellenőrizhetjük ruházatunkat, valamint a tükörnek van egy térnövelő hatása is.

Például, ha keskeny az előszobai gardrób, és magas, akkor érdemes vízszintes osztású tolóajtót készítenünk. Alul-felül bútorlap vagy akár rattan betéttel, és középen egy akkora tükörrel, amiben jól látjuk magunkat. Természetesen tükrös tolóajtókat alkalmazhatunk bárhol máshol is a lakásban.

Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER