Katedrál üvegek Lacobell üvegnek?

katedrál ajtóA Lakobell üvegekhez hasonlóan a katedrál üvegeket is lehet bármilyen színre festeni, így kapunk egy mintás Lacobell üveget.

Ezt a megoldást is gyakran alkalmazzuk gardróbszekrényeknél, de nem minden katedrál üvegfajta mutat jól, festett változatban.

A legnépszerűbbek egyike a Master Care, ez egy fényes kockás mintás üveg nincsenek rajta matt részek, és bármilyen színnel mutatós.

A másik hasonló üveg a Puntó, a különbség annyi, hogy csak a kockák fényesek, a többi matt felület, ezért inkább a sötétebb színek mutatnak jól rajta,  Pl: fekete, bordó, sötétzöld, szürke stb.

A Delta üveg, igen dekoratív a modern tolóajtókhoz, kétféle változatban is létezik, a minta mindkét esetben ugyanaz, csak az egyiknél matt, a másiknál fényes. Mindkét esetben jól mutat bármilyen színben.

Nekem személyes nagy kedvencem a Fáraó mintás üveg, amin arab írásjelek vannak egymás alatt, kicsit mátrixos formában, jól ötvözve, a múltat a jövővel.  

Az üveg alapból matt felületű, csak az írásjelek fényesek, a mintázat nagy felületben mutat jól, ezért inkább teli üveges tolóajtókhoz ajánljuk. Színben itt is a sötétebb színek érvényesülnek jobban, de készítettük már beige árnyalatban is.

Miután elsősorban teli üveges ajtónak ajánlom a festett katedrál üvegeket, ezért a Delta, Dara, Klassic, Grande fogókat ajánlom.

Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER