Tapéták tolóajtókba

tapétázott ajtóMa már nagyon szép tapéták léteznek különböző színben és mintákkal, az egyszerű hullámostól, a virág mintákon át, a mesefigurás tapétákig egészen a bőrhatásúakig.

Gyerekszobába kaphatóak a Micimackós tapéták, nagyon sokan választják ezt a megoldást, amíg kicsi a gyerek, később ezeket a tapétákat bármilyen betétanyagra kicserélhetjük, /hiszen a tolóajtó vasalatok nem mennek tönkre/ így nem kell a gyereknek másik gardróbot venni, mire a kamaszkorba ér.

A virágmintás tapétáknak sokféle változata létezik a klasszikustól a modernig, a világostól egészen a sötétig, de csak teli tolóajtókban mutatnak jól, a minták nagysága miatt. A tapéták elé minden esetben egy üveglapot teszünk, így könnyen tisztíthatóak.

A hullámmintás tapétákat inkább vízszintes osztású ajtóknál alkalmazzuk, ez esetben a bútorlapokat is vízszintes száliránnyal helyezzük a tolóajtókba, ezzel fokozva a  minimál design hatását, a gardróbszekrénynek.

tapétás ajtóA bőr hatású tapéták hasonlítanak a dekorációs bőrökre, ez esetben a tapéta mintájától függ, hogy milyen elrendezés javasolt.


Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER