Mit lehet tudni a bútorlapokról?

bútorlapos ajtóA mai bútorgyártás legnépszerűbb alapanyaga, amely lehetővé teszi, hogy a faiparban keletkező hulladékokat újrahasznosítsuk. A natúr forgácslapokat különböző színű laminálással látják el, ez lehet faerezett, vagy egy színű, és fantázia mintás is.

Magyarországon a legismertebb bútorlap gyártó cégek, az Egger, a Kronospan, és a Falco, ez utóbbi ma már csak a nevét tarthatta meg, mára a Kronospan cég, a Falco bútorlapok gyártója. A szekrények vázszerkezete gardróbszekrényeinknél, minden esetben bútorlapból készülnek.

Bútorlap, mint tolóajtó betétanyag?

A leggazdaságosabb tolóajtó betétanyag a bútorlap. Használhatjuk teli bútorlapos ajtóként, ez esetben is lehet a színekkel játszani, mondjuk három ajtósnál több ajtós szekrény esetében, a két szélső ajtó egy szín, a középső lehet egy másik szín.

bútorlapos tolóajtó

A gyakoribb megoldás, viszont amikor egy ajtón belül alkalmazunk legalább két színt, ez a plusz szín lehet különböző elosztásban, akár középen egy sávban, vagy alul felül, két sávban, a lehetőségek határtalanok.

Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER