A nagyobb külföldi bútorkiállítások legmodernebb anyaga az Amber

Amber

Műgyanta panelek, a legújabb tolóajtó betétanyag.

Nálunk már rendelhető az egyik legmodernebb tolóajtó betétanyag az Amber műgyanta panel, melybe különböző növényeket, vagy tárgyakat öntenek bele műgyantába, így egy félig áttetsző, igen dekoratív panelt kapunk, amit elsősorban térelválasztó rendszerekhez ajánlok.

Aki igazán igényes  a lakására, annak kitűnő választás.


AmberEgyedi méretekben rendelhető, a magassága maximum 2400 mm a szélessége 1150 mm lehet, különböző mintákkal, és lehetőségekkel, vastagsága 8mm-től 30mm terjed, ez függhet a műgyanta közé helyezett anyag vastagságától is.

Felületi kopásállósága kiváló, szilárdsága nagyon nagy, különböző szögből megvilágítva különleges hatást érhetünk el. Felhasználási lehetősége nagyon sokoldalú, használható lépcsőlap, vagy lépcsőkorlátként, konyhaszekrény ajtóként, vagy a két szekrény közé csempe helyett, és térelválasztó panelként is. 

Miután egyedi méretben, külföldön készülnek a panelek, ezért a szállítás a megrendeléstől számítva 6-10 héten belül történik.

Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER