tolóajtó reklám


 

A 18-as bútorlapos keretekbe is tehetünk tükröt vagy üveget, de akár készíthetünk belőle tele üveges ajtókat is.

Multi-trend keret 18-as bútorlaphoz és üvegekhez  

trend line 037.JPGLegújabb keretünk a Multi-trend keret. Formára nagyon hasonlít a Delta 18-as kerethez, hagyományosan szerelve teljesen úgy is működik, mint a korábban általunk is forgalmazott Delta-18 rendszer, csak méretkiszámításban térnek el egymástól.

 

 

Hogyan lehet másképpen is szerelni, a Multi-Trend rendszert?

Tegyük fel, hogy van egy 3 ajtós gardróbszekrényünk, aminek a két hátsó ajtaja teli bútorlapos, az első ajtó tükrös, vagy Lacobel üveges. Hagyományos szerelési módnál az üveges ajtó alá egy 12 mm vastag bútorlap kerül, ebbe a lapba fúrjuk be a görgőket.

Sajnos a bútorlap feleslegesen növeli az ajtó súlyát, ráadásul a helytelenül felragasztott tükör, később eldeformálhatja az ajtót is.

A Multi-trend kerettel viszont egyesíteni tudjuk a Delta 18-as keret, és a 10 mm-es Klassic és Dara keretek jó tulajdonságait.

A 10-es rendszereknek alul és felül van egy-egy összekötőjük, ezekbe kell a görgőket befogatni, és a kereteket csavarral összehúzni.

A Multi-trendnek is van alsó és felső összekötője, ezekbe csatlakoznak a görgők, itt is csavarok tartják össze a kereteket, hasonlóan a 10-es rendszerekhez, a tükör hátuljára biztonsági fóliát teszünk, így nincs szükség bútorlapra a tükör mögé, jelentős súlyt veszünk le az ajtóról, megőrizve a 10-es rendszerek rugalmasságát, így növelhetjük a görgők élettartalmát.

Én személy szerint régóta kerestem egy olyan tolóajtó rendszert, ami fogadni tudja a 18-as bútorlapokat, és az üvegeket, úgy,  hogy nem kell az üveg alá bútorlapot tenni.

 

A második legnépszerűbb keretünk az Innova keret. 

Első ránézésre hasonlít a Forest cég által forgalmazott Cosmo fogóprofilhoz, de ha jobban megnézzük, szembe tűnnek a különbségek.

2011 12 13 nagy gép 211.JPG

A Innova keret alkalmas 18 mm bútorlap fogadására, úgy is készíthetünk üveges vagy tükrös tolóajtót belőle, hogy nem teszünk az üveg alá bútorlapot, ezzel jelentősen csökkenthetjük tolóajtónk súlyát.

A keretben, és az alsó- felső összekötőkben, külön kialakították a 4 mm üveg helyét, amire csak a biztonsági fóliát kell felragasztani. Saját összerakó csavarok helyett, a keretet 4x60 as forgácslap csavarral is összefogathatjuk, a furatok helyét a befűző kefék takarják.

A görgők az alsó és felső összekötőkben kapnak helyet.


Kappa keret 18-as bútorlaphoz

trend line 019.JPGA legegyszerűbb tolóajtó rendszer, 18-as bútorlapokhoz, árkategóriájában az egyetlen befűzőkefés modell. Egyszerűen, gyorsan készíthetünk belőle, tele bútorlapos ajtókat, akár kombinálhatjuk üveggel vagy tükörrel, igaz  hogy a Kappa keretnél, szükséges az üveg alá bútorlap. Inkább kisebb ajtókhoz ajánlom, lehetőleg bútorlap betétanyaghoz, amit díszíthetünk ál-osztókkal. Görgőket egységcsomagban forgalmazzuk, ami tartalmazza a stoppert is.

Felhasználási terület:

Leggyakrabban lépcsők alatt, konyhaszekrények, cipős és előszoba szekrények tolóajtóihoz használjuk, vagy 220-cm nél nem magasabb gardróbszekrények esetében. 


Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER