tolóajtó reklám


 

Dara térelválasztó tolóajtó rendszer üveges ajtókhoz

2011 12 13 nagy gép 209.JPG

Ezen rendszereink legnagyobb előnyei a könnyű súlyuk, a 10 mm-es bútorlapok lévén. A kereteket csavarok tartják össze, (öntartó) a görgők rejtettek, térelválasztónak a Dara profilt ajánlom, az üveges ajtók esetében, az üveg, vagy tükör egy gumiágyban van elhelyezve, ezáltal könnyű és rugalmas az ajtó. Térelválasztó ajtók esetében gyakori kérés, hogy az ajtók mindkét oldalon egyformák legyenek. Bútorlapos ajtók esetében ez nem gond, mivel mindkét oldala egyforma.  Üveges, és tükrös ajtók esetében, két 3mm vastag üveget lefóliázunk, egymásnak háttal összeragasztunk, és 6mm gumival építjük bele a keretbe. Lehetőség van a biztonsági üvegek, és katedrál üvegek alkalmazására is.

Sajnos 10 mm-es bútorlapok csak korlátozott színekben kaphatóak, kb. 5-6 színt tudunk beszerezni.

Sevromatic ajtófékező mechanikát érdemes szerelni a térelválasztó ajtónkra is, a komfortosabb záródás érdekében.

Lehetséges betét anyagok:

  • 10 mm bútorlapok
  • katedrál lacobel
  • biztonsági üvegek
  • tükrök
  • bőr és rattan betétek
  • tapéták

Axium glass a keret nélküli üveges tolóajtó rendszer.

pic_21.jpg

Gyakran keresnek ügyfeleink olyan üveges tolóajtó rendszert, ahol az üveg szélein nincsen keret. Erre a megoldásra kiválóan alkalmas az Axium glass rendszerünk, az üveglap lehet 4-8mm vastag biztonsági, vagy edzett üveg, normál átlátszó vagy savmart kivitel, de akár le is fóliázhatjuk dekorációs fóliával. 

Az üveg vastagságát előre szükséges meghatározni, mert az üveg befogó különböző vastagságú üvegekhez külön kapható, az üveg széleit körbe csiszoltatjuk, az üvegen csak a fogantyú helyét kell kifúratni, ehhez két oldalról szerelhető fogót alkalmazhatunk, a vasalatok felfogatásához nem kell az üveget átfúratni. 

Az Axium glass rendszer felső megvezetésű rendszer, a sínt a kínálatunkban kapható felfogatókkal tudjuk az oldalfalhoz rögzíteni, vagy szükség szerint a mennyezethez. Alul csak egy megvezető  U- alakú csúszka szükséges, a belső oldalán kefével ellátva, ez megakadályozza az ajtó aljának billegését. Az igazán modern hatás eléréséhez a sínt, ne fa vagy bútorlap borítással takarjuk el, hanem alkalmazzuk a gyári alumínium síntakarót.

 

 

Sigma 18mm bútorlap térelválasztó rendszer

intero.JPG

A Sigma kerettel készíthetünk 18mm bútorlapból térelválasztó ajtókat, de igény szerint alkalmazhatjuk teli és osztott üveges ajtóként is.

A görgők természetesen rejtettek, az összekötőkben kapnak helyet, a keretet csavarok tartják össze, a porfogó kefe széles befűzős változat, ami letakarja az összerakó csavarok fejét.

Miután térelválasztó keretről van szó, ezért ha üveget használunk a keretbe, azt duplán szükséges tenni, ehhez az alsó és felső összekötőben előre kialakított hely van, az üveg, vagy tükör hátuljára természetesen szükséges biztonsági fóliát tennünk. A Sigma kerettel készíthetünk osztott térelválasztó ajtókat is, ez esetben az osztó profilnak a felső összekötő keretet alkalmazzuk.

Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER