tolóajtó reklám


Mi az a sevromatic?

 

Napjainkban egyre inkább felmerülő igény, hogy a tolóajtókat, ajtófékező rendszerrel lássuk el. Erre eddig, a Sevroll cégnek nem volt saját rendszere ezért univerzális fékezőket használtunk, ami persze nem csak a Sevroll rendszereihez volt használható, ezért messze nem volt tökéletes megoldás.

Sevromatic fékező mechanika.JPG

Végre itt van a saját fékezőnk...

A sevromatikot, az ajtó tetejére kell felszerelni, 18mm rendszer esetében egyszerűen felcsavarozzuk a bútorlap tetejére úgy, hogy a felső görgőt nem szereljük fel az adott oldalra, hiszen a mechanikán rajta vannak a görgők is.

 

Hogyan használjuk 10-es rendszerek esetében?

A Klassic, Delta  és a Dara rendszerek esetében, a felső összekötő tetejére kell szerelni, ehhez az egység csomagban lévő felfogató füleket vesszük igénybe, ez esetben sem kell az ajtó saját görgőjét használni.

Mielőtt a sínekbe helyezzük az ajtókat, célszerű a Sevromaticon lévő görgőket az adott profil szélességéhez beállítani, hiszen a Dara rendszer esetében, teljesen más beállításra van szükség, mint például a Multi-trend, vagy az Innova rendszernél…

A beszerelése egyszerű

Az ajtókat behelyezzük a sínbe, bejelöljük, hol van a fül, amibe beakad a fogadó rész, majd a sínbe felszereljük a fogadó ütköző részt.

Két ajtós szekrénynél, jobbos-balos kivitel esetében egyszerű a helyzet, 3 ajtós szekrény esetében viszont, a középső ajtóknál előre meg kell határozni, hogy jobbos, vagy balos ajtók legyenek, mert a Sevromatic használatával, csak egy irányba lehet az ajtókat eltolni, cserébe viszont az ajtók mindig a beállított pozícióba állnak vissza.

Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER