tolóajtó reklám


Konyhai alu-keretek

A minimál design, és Hight tec konyhaszekrények, és nappali bútorok elengedhetetlen kellékei.

Cégünk a Debreceni Gardrób Centrum Kft, igaz, hogy elsősorban gardróbszekrényekhez forgalmaz tolóajtó vasalatokat, és gyárt tolóajtókat, de a megnövekedett  kereslet miatt elkezdtük a konyhai alukeretek forgalmazását, és a méretre készített keretek  gyártását, hiszen, ezek is alu keretek.

 

Lássuk a kínálatot…

Z-1 keret.JPG Z-1 keret

20x20 mm keret, úgynevezett zárt profil, ezek erősebbek igaz a szerelésüket is precízebben kell végezni, ugyanis a sarkokon lévő furatoknak a helyét, nagyon pontosan el kell készíteni.

A 4 mm üveget a hozzávaló gumiágyba helyezzük, ez megakadályozza az üveg kotyogását a keretben. A pántok speciális pántok, melynek kimarásához felsőmarógépet használunk.

Felnyíló, és ráütődő ajtó esetében, gázteleszkópot ajánlunk, de ügyeljünk arra, hogy a teleszkóphoz legyen a keret belsejéhez rögzítési lehetőség,/fordító/. Közé záródó ajtók esetében nincs szükség a fordítóra.

Bármilyen 4 mm vastag üveget tehetünk a keretbe általában savmart üveggel kérik, de nem ritka a lacobel üveg sem, fürdőszoba szekrény esetében rendeltek már tőlünk tükröt is a keretbe.

Fogantyú helyét fúrhatjuk az üvegre is, de ezt a megoldást csak a legvégső esetben javaslom, mert egy felnyíló ajtó esetében a felnyíló vasalatnak ellen kell húzni, ezáltal a keret könnyen megfeszül, és az üveg elrepedhet, ezért én a hátulról szerelhető fogót ajánlom.

 Z-9 keret.JPGZ-9 keret

45x20 mm keret, de elölről, csak 7mm látszik, ami takarja az üveg széleit. Szerelését  precízen végezzük, mint a Z-1 keret esetében. Normál kivető pántokat használhatunk 35 mm furattal, ez kényelmesen elfér a keretben, az üveg befogatása a Z-9 keretnél is gumival történik. Az üveg  lehet többféle, a lényeg, hogy 4 mm vastag legyen.

Felnyíló ajtók esetében, bármilyen felnyíló vasalat mechanikát használhatunk.

Fogantyúknál itt sem javaslom az üveg átfúrását, mert sajnos tapasztalatból tudom, hogy az üveg könnyen elrepedhet, ezért itt is a hátulról szerelhető fogót ajánlom.

 

Z-11 keret.JPG

Z-11 keret 

45x20 mm keret ez is, de elölről csak egy 2 mm csík látszik, ennek ütközik neki az üveg, melynek a széleit csiszolni kell, mert körbe látszik az éle. Az üveg beragasztását 3M típusú kétoldalas ragasztóval végezzük. Szerelése nagy odafigyelést igényel, kivető pántot bármilyet használhatunk, 35 mm furattal. Az üveg ugyancsak lehet többféle, a lényeg, hogy 4 mm vastag legyen. Fogantyúknál itt sem javaslom az üveg átfúrását, mert az üveg könnyen elrepedhet. Felnyíló ajtók esetében, itt is bármilyen felnyíló vasalat mechanikát használhatunk.

 

 Z-12 keret (2).JPGZ-12 keret

45x20 mm keret, mely teljesen látszik, az üveg, a keretet nem takarja el sehol, befogatása gumival történik, mint a többi keret esetében.

Szerelése még nagyobb odafigyelést igényel, mert a keret körbe teljesen látszik, kivető pántot, ez esetben is bármilyet használhatunk, 35 mm furattal. Bármilyen 4 mm vastag üveget tehetünk a keretbe, felnyíló vasalatott is többfélét használhatunk. A keret legnagyobb előnye, hogy tetszőleges fogóval könnyen szerelhető, mert az üveget nem kell megfúrni. Alu-ajtó kereteinket, egyedi méretben is megrendelheti webáruházunkban.

 

Fogantyúprofil alu-keretes ajtókhoz.

Az U-9 sínes fogantyúprofilt, szinte az összes alukerethez használhatjuk, akár végíg is engedhetjük a keret teljes hosszában, vagy csak egy, a keret hosszával arányos méretű darabot használunk belőle. A fogantyút hátúlról kell felcsavarozni a keretre, és mintegy 12mm ér túl a 20mm kereten.

pdf katalógus letöltése konyhai alukeret katalógus letöltése

Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER