tolóajtó reklám


Tolóajtók üveges, és bútorlapos ajtókhoz

A gardróbszekrényekhez  szükséges kereteket alapvetően két csoportba sorolhatjuk, 18-as bútorlapokhoz, és 10-es bútorlapokhoz használható keretek. Ez utóbbi keretekhez sajnos Magyarországon, nem túl sok színben kapható 10-es bútorlap, de ezek a keretek kiválóan alkalmasak teli üveges, és tükrös ajtókhoz, mivel az üveg egy hézagoló gumiágyban kap helyet, így kerül bele a 10-es keretbe, ezáltal az ajtók rendkívül rugalmasak és törés biztosak lesznek.

A 18-as rendszerekbe is használhatunk üveget, vagy tükröt, a Kappa típusnál szükséges bútorlapot tenni az üveg alá, ami növeli az ajtó súlyát ezáltal csökkenti a görgők élettartalmát. Éppen ezért ezeket a  rendszereket, a kisebb méretű ajtókhoz ajánljuk.

A Multi-trend és a Innova 18-as keretek viszont képesek az üveget bútorlap nélkül is fogadni, a görgök az alsó, és felső összekötőkben kapnak helyet, az üveg hátulján csak biztonsági fólia van, úgy mint a 10-es rendszerek esetében.

pdf katalógus letöltése profil katalógus letöltése

trend line 037.JPG

Multi-Trend

Grande.JPG

Grande keret

Klassic.JPG

Classic keret

2011 12 13 nagy gép 209.JPG

Dara keret

2011 12 13 nagy gép 211.JPG

Innova keret

trend line 019.JPG

Kappa keret

Delta.JPG

Delta-10 keret

intero j.jpg

Intero keret

Vissza az oldal tetejére...
Jogi nyilatkozat Fizetési, és szállítási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat Általános szerződési és felhasználási feltételek Adatkezelési nyilvántartási szám
Copyright © 2011 Gardrobnagyker| CREATED by NETBUILDER