Tolóajtókra vagy tolóajtó vasalatokra van szükséged?

A legjobb helyen jársz...

Kik vagyunk mi, és miert bízhatsz meg bennünk?

Tasi Sándor vagyok, a Debreceni Gardrób Centrom Kft alapítója.

Minden nap azért dolgozunk, hogy masszív, korszerű, álomszép gardrób szekrényeket, és tolóajtókat készítsünk ügyfeleinknek.

Miért alakítottuk cégünket mi a küldetésünk?

 

Mert saját tapasztalatomból kiindulva felismertem, hogy az asztalos társadalom nagy problémája, az hogy nem tudnak megfelelő minőségű tolóajtókhoz valamint tolóajtó vasalatokhoz jutni, vagy csak eszméletlenül drágán.

Sajnos én is voltam szorult helyzetben, nem mertem elvállalni a gardróbszekrényeket, mert tudtam, hogy a piacon lévő tolóajtó vasalatok nem azt a minőséget képviselik, amit az ügyfeleink elvárnak tőlünk, nem is beszélve a design-ról.

Ez volt a helyzet 2008-ban. Közben a piac megváltozott, jelenleg már van bőven választék, de sajnos sok a kiciocokínai is köztük.                   

A tolóajtó vasalatok sokat változtak az elmúlt években, de nem minden gyártó követi a trendeket. Persze vannak régebbi, de jól bevált vasalatok, ezek még mindig megbízhatóak, és nagy népszerűségnek örvendenek.

Még soha nem készítettél tolóajtókat?

Sok a munkád és kevés a helyed, esetleg félsz, hogy a tükör vagy az üveg eltörik, és máris oda van a hasznod, akkor inkább bízd ránk az ajtó gyártását. Megfizethető áron, rövid határidővel legyártjuk az ajtókat, neked csak a pontos bel méreteket kell megadnod.

Úgy érzed te is el tudod készíteni az ajtókat?

Igazad van nem olyan bonyolult, mint ahogy azt sokan gondolják, és ránk számíthatsz, nálunk nem csak egy pár szál alumínium profilt tudsz vásárolni, hanem segítünk neked eligazodni a tolóajtók világában, minden információt megkaphatsz a tolóajtó rendszereinkről, szereléséről és a lehetséges betét anyagokról.

Plusz van egy jó hírem is. Ha tőlünk vásárolsz tolóajtó vasalatokat, kérésedre  kiszámoljuk az ajtó és a betétméreteket, pontosan leszabjuk a méreteket, előkészítjük a vasalatokat, csak össze kell raknod az ajtókat.

De ez még nem minden...

Ajtó rendelés esetén nem kell bajlódnod a kiszállítással, mert ugye a tükrös ajtókat elég kockázatos szállítani, ezért az árak tartalmazzák Debrecenben a kiszállítást, Debrecen 20 km körzetében előre egyeztetett kedvező árakon kiszállítjuk neked a tolóajtókat.

Amennyiben vidékről,  vagy más városból szeretnél tolóajtó vasalatokat rendelni, futár szolgálattal kiszállíttatjuk az ajtókat vagy  vasalatokat, és ha minden sérülésmentesen megérkezett, utánvétel tudsz fizetni.

Egy jól megtervezett gardróbszekrénybe nem csak a ruhákat lehet bepakolni. Helyet kaphatnak a bőröndök,  szobalétra,  ruhalift,  nadrágtartó vasalatok, és még sorolhatnám a lehetőségeket.

Az egyedi igények szerint kivitelezett tolóajtó a lakás dísze is egyben, amit büszkén lehet mutogatni a rokonoknak, ismerősöknek és a barátoknak.

Tehát, ha tolóajtóra vagy gardróbszekrényre van szükséged, töltsd ki a kapcsolati űrlapot, és kérj visszahívást, vagy hívj bátran a +36209641691-es telefonszámon.

 

Egyedi gardróbszekrények, beltéri toló, és térelválasztó ajtók gyártása, beszerelése.

Elérhetőségek

Hasznos Linkek

Közösségi